Hong Kong Dice Jackpot

Hoe gaat deze game in zijn werk?

Alvorens u het eigenlijke spel start, dient u uw inzet te bepalen. Dit doet u onderaan uw scherm bij ‘stake’, waar u precies kunt bepalen voor welke inzet u wenst te spelen. Deze inzet is aan te passen tijdens de volgende games, dus deze is niet definitief vanaf de start van uw allereerste game. Indien u niets wenst te veranderen aan uw inzet, dan speelt u voor dezelfde inzet als deze van het vorige spelletje.

Hong Kong dice Jackpot gaat pas echt van start wanneer u rechts onderaan op de ‘start’ knop drukt. Hierop krijgt u bovenaan in het midden drie onder elkaar gerangschikte dobbelstenen te zien. De dobbelstenen moet u plaatsen onderaan uw scherm in één van de vier vierkanten. Het is aan u om dezelfde dobbelstenen naast elkaar te plaatsen, hetzij horizontaal hetzij diagonaal.

De puntentabel (boven het eerste van de vier vierkanten op uw scherm) kunt u hanteren om de waarde van de lijnen met identieke dobbelstenen te weten te komen. Op het einde van elk spel wordt het totaal aantal punten berekend en uw totale winst wordt uitbetaald geheel op basis van deze puntentabel.

Indien u een vierkant vult met negen identieke dobbelstenen, dan krijgt u een bonus van maar liefst tweehonderd punten (9 Alike bonus). Kunt u in drie van de vier vierkanten punten scoren, dan wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 1,5. Slaagt u erin om in alle vierkanten punten scoren, dan wordt het totaal aantal punten vermenigvuldigd met 2.

 

Mogelijke bonussen

Indien u met drie ‘tower game’ dobbelstenen een horizontale of een diagonale combinatie weet te vormen, dan kunt u een bonus game spelen. Dit bonus game kan u extra punten opleveren, bedragen in euro’s of mystery games. In de linkertoren kunt u de prijzen terugvinden in de vorm van punten en mystery games. In de rechtertoren vindt u de geldbedragen en mysterys die u mogelijks kunt winnen.

Het is de computer die op willekeurige basis een prijs bepaalt, uzelf heeft hierin geen eigen zeg. Wel is het aan u om te beslissen of u de door de computer voorgestelde prijs wenst te behouden (‘accept’) of niet (‘refuse’). U kan tot maximaal vier prijzen weigeren; de vijfde voorgestelde prijs wordt hierna automatisch geaccepteerd.

 

Hong Kong dice Jackpot bij 36Win

Aarzel niet langer en speel nu een spelletje Hong Kong dice Jackpot! 36Win biedt u de kans aan om Hong Kong dice Jackpot te beleven via een online button. Indien u op deze button klikt, dient u uw gegevens in te vullen bij wijze van aanmelding. Alvast veel speelplezier toegewenst!

 

Gameplay: 

Copyright © 2021 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+