Queen of Dice Jackpot

Algemene informatie

Queen of Dice Jackpot is een dice slot met vijf kolommen met telkens drie dobbelstenen. U gaat aan de haal met winst, wanneer u de dobbelstenen correct weet uit te lijnen vanaf de uiterst linkse kolom. Queen of dice Jackpot is een speciale variant van dice slots, aangezien vele symbolen mogelijk zijn, dewelke elk genieten van een eigen waarde.

 

Speelwijze kort en bondig

Bij Queen of Dice Jackpot wordt steeds op vijf vaste lijnen gespeeld. De inzetwaarde van deze lijnen kunt u zelf bepalen door gebruik te maken van de ‘+’ en ‘-‘ knoppen. U kunt het spel beginnen door op de ‘play’ knop te drukken en dit met de door uzelf eerder gekozen inzet. Met behulp van de ‘max bet’ knop heeft u de mogelijkheid om te spelen met een maximale inzet of bet. De ‘auto play’ knop laat u dan weer toe om het aantal spellen te kiezen die automatisch zullen worden gespeeld.

In de prijzentabel of ‘paytable’ kunt u de verschillende winsten bekijken per mogelijke winnende combinatie. Per inzetlijn wordt de hoogste winst uitbetaald en u kan enkel winst bekomen aan de hand van minstens twee of drie opeenvolgende dobbelstenen per inzetlijn, te beginnen vanaf de linkste kolom (uitgezonderd voor de ‘scatter’). U kan hiervoor de paytable bekijken om een overzicht van de uitbetalingen te verkrijgen.

De dobbelsteen ‘wild’ kan gelijk welke dobbelsteen vervangen uitgezonderd de ‘scatter’. Drie of meerdere ‘scatter’ dobbelstenen geven u toegang tot een bonus spel. De ‘scatter’ dobbelstenen moeten zich noch op een winstlijn bevinden nog vanuit de linkse kolom beginnen.

 

Mogelijke bonussen

Indien u drie of meerdere ‘scatter’ dobbelstenen heeft, zal zich het bonus spel voor u ontpoppen. U krijgt hierna een scherm te zien met maar liefst vijf gesloten kluizen, waarvan u er eentje dient te kiezen. De waarde die zich bevindt in deze kluis kan een bedrag zijn, in euro’s wel te verstaan, maar er kunnen ook ‘mystery’s’ tevoorschijn komen. Heeft u mystery’s gewonnen? Dan begint u het volgende spel alvast met een verhoogde winsttabel!

 

Queen of dice Jackpot bij 36Win

Aarzel niet langer en speel nu een spelletje Queen of dice Jackpot! 36Win biedt u de kans aan om Queen of dice Jackpot te beleven via een online button. Indien u op deze button klikt, dient u uw gegevens in te vullen bij wijze van aanmelding. Veel gokplezier!

 

Gameplay: 

Copyright © 2021 - 36win.be. All rights reserved

logo Belgium logo 21+